Esküvői Smink

menya smink 7 %esküvő dj%

Kedves Menyasszonyok!

Kislány korom óta vonzott a sminkelés, és az, hogy a smink segítségével, mit is lehet kihozni másokból.
Munkám során segîtek kiemelni a vendég szépségét, az egyéniségét, és ez által megerősíteni a magabiztosságukat.
A menyasszonyi sminkeket, a vendég elképzelése szerint készítem, és mindig előre megbeszéljük , hogy mit is szeretne a menyasszony.
Az esküvő napján igény szerint a kisszállást is vállalom, sőt akár az örömanyák, koszorúslányok sminkélését tudom vállalni, de akár a menyasszony öltözködésében is tudok segíteni.
A szépség természetes, mert belőlünk fakad.

Jelenek Tímea

Kozmetikus

Mitől más egy esküvői smink?

Egy esküvői smink sokban különbözik más sminkektől. Senki sem szeretné, hogy a nagy napon pont az arca ne legyen szép.
A menyasszony sminkjének a következő kritériumoknak kell megfelelnie:

 

  • Előnyös legyen minden fényviszony között

 

  • Legyen nagyon tartós, de ne legyen vakolat smink

 

  • Vízálló, vagyis könnyálló smink legyen

 

  • Legyen stílusos, de minőségi

Mire kell még figyelni?

Az öltözékre, amiben a fodrászhoz és a sminkeshez érkezünk. Hány menyasszonyról vágták már le ollóval a pólót vagy a garbót, mert nem gondolta végig reggel, mit vesz fel, mielőtt elindul a fodrászhoz.

A szűk nyakú póló nemcsak azért rossz választás, mert a kukában végzi, hanem azért is, mert egy gondos sminkes az esküvőre készülve nemcsak az arcot sminkeli ki, de ha szükséges lealapozza a karokat, dekoltázst, hátat, vállakat, eltünteti az esetleges bőrhibákat.

Egy jó smink nem ér véget az állvonalnál, kapcsot képez az arc és a ruha között is, segít egy gyönyörű testkép kialakításában, és az alkalmi ékszereket is kiemeli.

Ezért mindenképpen laza, gombolható és kényelmes ruhában érkezzünk a fodrászhoz és asmink elkészítéseshez.

Mit tegyek, ha a kozmetikus és a sminkes nem egy személy?

Szerencsés esetben, mint az én vendégeimnek egy személyben profi sminkes és kozmetikus áll rendelkezésükre. Sok szépségszalon kínál sminkelést szolgáltatásai között, de a sminkes vagy autodidakta módon tanult, vagy elvégzett egy oklevelet adó tanfolyamot, de ettől még nem szakember. Ilyenkor baj van.

Mindenképpen fontos, hogy a sminkes és kozmetikus konzultáljanak egymással, de a menyasszony nem lesz könnyű helyzetben, hogy nem szakmabeliként kinek a tanácsát fogadja meg egy esetleges szakmai nézetelérésben. Ezért is fontos a smink tesztelése.

De a profi sminkes sincs könnyű helyzetben, ha egy kozmetikus, vagy maga a menyasszony alakít ki egy előnytelen szemöldök formát. Ezért hasznos, ha a sminkessel legalább hat hónappal az esküvő előtt egyeztetünk.

Problémás bőr esetében legalább 6 hónappal az esküvő előtt érdemes felkeresni egy kozmetikust. A szakszerű kezeléssel a szó jó értelmében csodát lehet tenni, de ehhez idő kell. Szépen ápolt bőrre sokkal szebb sminket lehet készíteni.

A szemöldök egyik meghatározó eleme az arcnak, így a sminkek is. Egy elrontott szemöldököt nem lehet két nap alatt kijavítani. De fél év alatt igen.

Egy hónappal az esküvő előtt érdemes egy tisztítást és hidratálást elvégeztetni, egy héttel az esküvő előtt bőrápolást és fiatalítást.

Ha a szemforma megkívánja a műszempillát, és valaki a 3D szempilla mellet dönt, érdemes azt is időben, néhány nappal az esküvő előtt felhelyeztetni, hiszen az épített pillák a felrakás utáni két napban fokozott odafigyelést igényelnek.

Elérhetőség

Ha tetszik a munkám, akkor a facebook oldalamon kerestül vedd fel velem nyugodtan a kapcsolatot, ahol további munkáimat is megtekinthetitek 🙂