Ceremóniamester

vofely ceremoniamester fokep %esküvő dj%

Kedves Jegyespár!

Esküvőre készülődtök? Fontos számotokra, hogy az esküvőtök jól legyen levezényelve?

Ceremóniamesterként fontosnak tartom, hogy teret teremtsek a vidámságnak és boldogságnak, hogy mindenki a felszabadultan és örömmel ünnepelhessen az ifjú párral.
Folyamatosan figyelemmel kísérem az ifjú pár és a násznép hangulatát és igényeit, hiszen a legfontosabb, hogy csodás emlék legyen az esküvő napja.
A több éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően nemcsak felkomferálom, bemutatom az eseményeket, hanem színesebbé teszem azokat.
Általában engem azok a párok választanak, akik nem egy túl harsány és minden figyelmet magának akaró, de azért kommunikatív, segítő, irányító és a jó hangulatot is elősegítő ceremóniamestert keresnek.

Jelenek János

Ceremóniamester

Hogyan is dolgozom?

Az esküvőszervezés során összeállítjuk közösen az esküvő forgatókönyvét, amit egészen a Ti igényetekre és kedvetekre szabok, bemutatkozásotokat követően. Bármi benne lehet, ami kedves Nektek, és szeretnétek, hogy megjelenjen életetek legszebb napján.
Állandó kapcsolattartásnak köszönhetően folyamatosan tudjuk finomítani a forgatókönyvet, hogy minden a lehető legzökkenőmetesebben történjen a Nagy napotokon. Azért vagyok jelen az esküvőtökön, hogy levegyem a vállatoktól és az örömszülők válláról a feladatokat és a stresszt. Hiszen a legfontosabb, hogy vidáman, felszabadultan élvezzétek és ünnepeljétek együtt ezt a csodás napot.
Nem egy előre megírt sablon alapján dolgozom, hanem már a szervezés kezdetétől kezdve azon vagyok, hogy a Menyasszony és a Vőlegény elképzelései szerint menjenek a dolgok.

Számomra Ceremóniamesterként a legfontosabb, hogy a Menyasszony és a Vőlegény otthonosan és fesztelenül érezze magát a saját esküvőjén. A jó ceremóniamester úgy dolgozik, hogy a nap folyamán pontosan tudja mit, mikor, hogyan szeretnétek és hogyan nem. Nagyon fontos, hogy a ceremóniamester leveszi a vállatokról az irányítás terhét. A ceremóniamester mindenhol ott van, látszik és ha szükség van rá, akkor cselekszik, de tudja, hogy nem ő a főszereplő. Az a nap Rólatok szól, a Tiétek!
Ahol engem bíznak meg a ceremóniamesteri feladatokkal, ott gördülékenyen, szervezetten, az előre megbeszéltek szerint és az előre egyeztetett show elemekkel zajlik az este. Így a Menyasszony és a Vőlegény önfeledten szórakozhat. Félelemre semmi ok. Az esküvő biztos kezekben van!

Miért és mire jó egy ceremóniamester?

  • Fontosnak érzem, hogy a nagy napon, ne nektek kelljen, keresgélni a szertartás vezetőt, a dj-vel egyeztetni a bevonuló zenét, vagy a nyitótánc zenéjét, a torta miatt kergetnetek a felszolgálót és még sorolhatnám!
  • A nagy napon nektek csak egy dologgal kell foglalkozni, hogy jól érezzétek magatokat!
  • Célom, hogy a szolgáltatókkal együtt a legszebb estét hozzuk Nektek össze, amire boldogan emlékezzetek még évek múlva is nézegetve a képeket és videókat!
  • Mivel közösen találjuk ki a nagy nap forgatókönyvét, garantálom, hogy amikor másnap felkeltek, örömmel fogtok arra gondolni, hogy szebb esküvőt elképzelni se tudtatok volna.

Kérj egyedi ajánlatot!

Ha szeretnéd, hogy a ti esküvőtökön, vagy rendezvényeteken is a Házibuli-Szerviz gondoskodjon a fergeteges hangulatról, és élményről, akkor itt tudsz ajánlatot kérni

Árajánlat